Autor: dh
Datum objave: 04.10.2020
Komentari:


Alen Babić razvalio Kennedyja i stigao do pete profesionalne pobjede

Babić je serijom udaraca krenuo na Kennedyja, koji je počeo okretati leđa. Sudac je prekinuo borbu

Alen Babić uvjerljivo je stigao do pete profesionalne pobjede. Hrvatski je boksač na Matchroom Boxing priredbi u Milton Keynesu pobijedio Irca Nialla Kennedyja prekidom u trećoj rundi.


- Želio sam brže završiti. Bilo ga je prilično lako pogoditi tako da nisam morao ubaciti u višu brzinu. U sebi imam 50 ovakvih rundi. Nisam zadovoljan svojom izvedbom, želim bolje, ali ipak sam pobijedio prekidom - rekao je Babić i dodao:


- Imam poruku za kritičare. Volim vas. Stvarno vas volim. Kritičari su me stvorili. Pretvorit ću vas u moju vojsku, promijenit ću ih. Nastavit ću pobjeđivati. Imat ću deset nokauta iz deset borbi i voljet će me.

Babić je odmah krenuo snažno i uputio nekoliko silovitih udaraca. Sredinom runde Alen je serijom udaraca u tijelo poslao suparnika u kut i pogodio ga nekoliko puta u glavu. Naš je boksač zaprijetio i krajem runde.


Alen je krenuo silovito i u drugoj rundi, ali je Irac znao uzvratiti. Nakon 75 sekundi Babić je udarcem srušio Kennedyja koji se odmah dignuo.


Hrvatski boksač sjajno je otvorio i treću rundu, te je već nakon 15 sekundi sušio suparnika. Meč je nastavljen, ali nakon 20 sekundi Babić je serijom udaraca krenuo na Kennedyja, koji je počeo okretati leđa. Sudac je prekinuo borbu.


U glavnoj borbi večeri naš Marko Čalić (11-0) bori se protiv Joshue Buatsija (12-0), britanskog boksača rođenog u Gani, za WBA pojas u poluteškoj kategoriji.


Foto: Screenshot (Twitter, Matchroom Boxing)

1451
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Alen Babić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije