Autor: mi
Datum objave: 01.03.2020


Badr Hari dobio protivnika za borbu u Rotterdamu

Badr Hari 20. lipnja u Rotterdamu četvrti će put nastupiti Glory.

Bivši K-1 prvak u teškoj kategoriji borit će se protiv bivšeg izazivača za Gloryjev naslov Benjamina Adegbuyija.




35-godišnji Rumunj tijekom karijere bio je i sparing partner Tysonu Furyju.

Tri je puta pobjeđivao Mladena Brestovca, a slavio je i protiv neporaženog UFC-ovog borca Jairzinha Rozenstruika koji ga je nokautirao u prvom meču, te Jahfarra Wilnisa, Ismaela Londta, Sergeja Lascenka, Daniela Sama, Hesdyja Gergesa i Andersona Silve.

       

Prošle godine se borio samo jednom. Nakon što ga je u prosincu 2018. nokautirao Jamal Ben Saddik vratio se tek u studenom 2019. i jednoglasnom odlukom po drugi put pobijedio D'Angela Marshalla.


Hari se u Rotterdamu borio u svom drugom nastupu za Glory u ožujku 2018. kada je jednoglasnom odlukom sudaca u revanšu pobijedio Hesdyja Gergesa. Meč je poništen i oduzeta mu je pobjeda nakon što je objavljeno da je pao na doping testu zbog čega je bio suspendiran 19 mjeseci.

‘Golden Boy’ je bez službene pobjede u Gloryju, jer je u preostala dva meča izgubio prekidom zbog ozljede od Rica Verhoevena.

U zadnjoj održanoj u prosincu na stadionu u Arnhemu sjajno je otvorio meč za naslov u teškoj kategoriji. Dva je puta rušio Verhoevena prije nego je u trećoj rundi ozlijedio nogu.
Posljednju pobjedu ostavrio je u kolovozu 2015. kada je u Groznom nokautirao Ismaela Londta.



1496
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Benjamin Adegbuyi
Najpopularnije
Najnovije