Autor: mi
Datum objave: 31.05.2020


Fury: Nakon što obrišem pod s onom dvojicom klošara ući ću u povijest s ugovorom većim od Mayweatherovog i Canelovog

Tyson Fury najplaćeniji je borac svijeta prema Forbesovoj ljetsvici za 2020.

WBC-ov prvak u teškoj kategoriji u zadnjih godinu dana zaradio je 57 milijuna dolara, a nakon što je postao najplaćeniji borac svijeta, Tyson Fury planira srušiti financijske rekorde Floyda Mayweathera i Canela Alvareza.


“Bližim se kraju ugovora s Top Rankom. Ostale su mi dvije borbe s njima. Želim ga obnoviti, ne želim otići nakon još samo dvije borbe. Imam 31 godinu. Kao što je Billy Keane (boksački menadžer i savjetnik), čovjek koji je pomogao kod dogovora s Top Rankom i ESPN-om: Bolje vam je da dovezete smetlarski kamion pun novca i istresete ga na račun Tysona Furyja jer toliko će mu trebati” izjavio je tijekom Instagram Live sessiona.


“Želim taj veliki ugovor. Želim srušiti sve rekorde za britanskog borca koji je otišao preko mora i potpisao najveći ugovor u povijesti. Znam da to s MTK Globalom, Top Rankom i Frankom Warrenom, te svima drugima koji će pomoći, možemo ostvariti. Znam da možemo ući u povijest s najvećim ugovorom u povijesti boksa – većim od Floyda Mayweathera, većim od Canela Alvareza, većim od Mikea Tysona, većim od svih drugih. Mislim da je to vrlo moguće, a ja uvijek ciljam visoko. To je moj sljedeći cilj. Nakon što obrišem pod s onom dvojicom klošara Wilderom i Joshuom, svijet je moja kamenica. Želim da taj veliki ugovor dođe od ESPN-a ili bilo koga drugoga tko bude želio dovesti 'Kralja Cigana' na svoju stanicu”.


Fury je spomenuo i da je u toj točki karijere u kojoj ne mora tražiti novac izvan boksa. Još nedavno je govorio o želji da se bori s UFC-ovim borcima Stipom Miočićem ili Francisom Ngagnnouom, ali da mu to više ne treba.


Pri tome je spomenuo i Filipa Hrgovića.

“Puno sam puta razgovarao s Danom Whiteom o borbi s jednim od njih, ali u ovom trenutku mi ne trebaju UFC-ovi borci. Moram riješiti stvari na svom terenu. Moram se opet boriti s Wilderom. Moram se boriti s Joshuom i Dillianom Whyteom”.

“Puno svježeg mesa koje treba izmlatiti. Tu su čak borbe i poput one s Luisom Ortizom. Toliko je teškaša danas. Efe Ajagba, Nigerijac. On izgleda prilično dobro, velik, visok klinac. Filip Hrgović isto izgleda sjajno. Oleksandr Usyk, Dereck Chisora. Toliko je dobrih teškaša i borbi koje mogu dati fanovima”.

1927
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury
Najpopularnije
Najnovije