Autor: A.B.
Datum objave: 05.11.2013
Komentari:
4,00


HARI NESTRPLJIVO IŠČEKUJE DVOBOJ

Još nas dani djele do velikog dvoboja

Legende K1 svijeta, Badr Hari i Alexey Ignashov bore se 08.11.2013. na eventu „Legend“. Godinama su ova dva imena u samom vrhu borilačkih sportova zato obožavateljih borilačkih sportova ne mogu dočekati sukob velikana.

 

Kako će ova borba završiti teško je predvidjeti, osobito jer u sam ishod borbe treba uračunati i Badr Harijev temperament koji je nekoliko puta odigrao ključnu ulogu u borbama.
Stoga prepuštamo vama da prognozirate kakav će ishod borbe biti.

Borci odbrojavaju još sitno do borbe tako je Badr Hari na svojoj facebook stranici objavio najavu borbe uz izjavu da jedva čeka da borba počne.
Donosimo fotografije iz objektiva Bena Pontiera snimljenih za organizaciju „Legend“. Na njima čete vidjeti da je Harijev stari „protivnik“ također sparirao sa njim. Naravno riječ je o Alisteru Overeemu.

 

 

 

 

 

 

 

 

3358
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1, Badr Hari
Komentari
# 2 Dana 07.01.2016 - 11:52 Andralyn ... je rekao/la:
Arectlis like this are an example of quick, helpful answers. http://sxgojnrts.com [url=http://hjyzahhrek.com]hjyzahhrek[/url] [link=http://ydakgwhoi.com]ydakgwhoi[/link]
 
# 1 Dana 26.12.2015 - 10:57 Rossellina ... je rekao/la:
Haha ..evo sad sam si pustio tu trku i pradlegeo sve. Cini se tako. Medjutim Ante samo baca kosti . Lik je usporio jer bi morao cekati da se i njemu gume zamjene, a to bi bilo cekanje nasred ulice . Logika je da je bolje sporije voziti nego cekati i nekoga posve blokirati tokom cekanja, svojim bolidom, tad bi zaradio kaznu, ovako je sve bilo po propisima i nije dobijo kaznu. A to sto su i ostali krenuli u box iza njega, on sa tim nema nista.Mogli su se i na travu parkirat, on nema nista sa tim. Tek sad .njegova usporena voznja je bila veliki plus za Montoju, znaci jednim udarcem ubio je dvije muhe. Kimi nije nista nezakonito uradio. I nemojte samo reci nije fer, trebao je brze..mani te toga, F1 je natjecanje a ne Crveni kriz!!Ante bravo za video, bacanje kosti na mjestu ..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije